Verborgen camera systemen huren of kopen

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Verborgen camera systemen verhuur of verkoop

Heeft u twijfels over de veiligheid van uw eigendommen, de betrouwbaarheid van uw medewerkers of de criminaliteit in uw wijk? Verborgen camera systemen huren of kopen geeft u in dat geval meer zekerheid en gemoedsrust. Wanneer u wel een stukje extra veiligheid kunt gebruiken, is het kopen of huren van verborgen camera systemen wellicht een goede optie voor u. Dit is mogelijk bij Recherchebureau IJmond. Recherchebureau IJmond heeft observatiemateriaal van de beste kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over verborgen camera systemen!

Verborgen camera systemen verhuur

Door onze verborgen camera systemen kunt u zowel overdag als ‘s nachts uw omgeving observeren zonder dat hier een medewerker voor nodig is. Hiermee worden woonwijken, parkeerplaatsen of bedrijventerreinen 24 uur per dag en 7 dagen per week in de gaten gehouden. De huurmogelijkheid van verborgen camera systemen biedt Recherchebureau IJmond de mogelijkheid om voor u professionele apparatuur in te zetten, zonder dat u hier hoge aanschafkosten voor moet betalen. Wilt u graag vooraf een vrijblijvende prijsopgave van ons zien? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Verborgen camera systemen verkoop

U kunt er voor kiezen om verborgen camera systemen te kopen. Het voordeel hiervan is dat de verborgen camera systemen onder uw eigendommen vallen en u ze voor onbeperkte periode kan gebruiken, in tegenstelling tot het huren van verborgen camera systemen. Recherchebureau IJmond verzorgt de montage en installatie bij het verkopen van professionele camerasystemen. Iedere werkplaats, winkel, kantoor of huis is anders. Daarom komen wij langs om samen met u een ontwerp op maat te kunnen maken. Ergernissen of valkuilen achteraf worden door middel van deze werkwijze voorkomen. Wij zorgen ervoor dat het camerasysteem werkend op uw tablet of mobiele telefoon opgeleverd, zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Ook voor vragen over verborgen camera systemen kopen, kunt u contact met ons opnemen.

Wat u moet weten over verborgen camera systemen

U kunt verborgen camera systemen laten installeren om te controleren op diefstal of andere onaangename situaties. Er zitten wel juridische aspecten aan verbonden. U moet namelijk wel rekening houden met de privacyvoorwaarden. U mag bijvoorbeeld alleen verborgen camera systemen plaatsen binnen uw bedrijf wanneer:

 • het van gerechtvaardigd belang is
 • het noodzakelijk is
 • u zich houdt aan het tijdslimiet dat hoort bij het bewaren van de beelden

Onze rechercheurs van Recherchebureau IJmond vertellen u hier graag meer over. Wij streven ernaar om op professionele en discrete wijze de waarheid voor u te achterhalen.Wij werken op verzoek van en in overleg met u als klant. Daarbij werken wij volgens de huidige wetgeving. Ons POB-nummer is 1179.

De contactgegevens van Recherchebureau IJmond

De verhuur of verkoop van verborgen camera systemen als observatiemiddelen is mogelijk bij Recherchebureau IJmond. Wilt u dit toepassen of heeft u nog vragen? Dan kunt u het beste contact opnemen met ons door te mailen naar info@rbijmond.nl of te bellen naar 0251-820013.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.