Verborgen camera onderzoek

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Verborgen camera onderzoek door Recherchebureau IJmond

Denkt u na over het toepassen van een verborgen camera onderzoek? U kunt dit toepassen als u vermoedens heeft van eventuele misstanden binnen uw bedrijf. Door een verborgen camera onderzoek kunt u een veilige werkomgeving creëren en problemen zo snel mogelijk oplossen. Recherchebureau IJmond kan dit voor u realiseren met een verborgen camera onderzoek om de waarheid vast te stellen. U leest er hieronder meer over.

Mogelijke misstanden om onderzoek te doen

Wanneer we spreken over mogelijke misstanden, kunt u denken aan fraude of diefstal. U kunt uw werknemers niet zomaar beschuldigen zonder dat u bewijs heeft. Daarom is het belangrijk dat u de waarheid boven water haalt, zodat u verdere problemen kunt voorkomen. Een goede manier om dit te doen is door het plaatsen van verborgen camera’s. De camera’s houden uw personeel in de gaten en kunnen het in beeld brengen wanneer goederen of geld gestolen wordt. Hierdoor heeft u bewijs en kunt u uw werknemers confronteren.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Wie zijn wij?

Wij zijn een door het ministerie van Justitie erkend recherchebureau onder het POB-nummer 1179. Onze vestiging bevindt zich in Noord-Holland, maar wij zijn ook in de rest van Nederland actief. Dit komt door ons grote netwerk aan recherchebureaus, dat door ons nauw onderhouden wordt. Wij vinden de waarheid achterhalen enorm belangrijk. Hierbij willen wij een veilige en fijne werksfeer creëren voor u en uw collega’s, mogelijk door een verborgen camera onderzoek. Wij werken geheel conform de privacywetgeving en hechten veel waarde aan een discrete en professionele benadering.

Juridische aspecten van verborgen camera onderzoek

Verborgen camera onderzoek is juridisch toegestaan, omdat het belang dat u uw risico’s en schade beperkt zwaarder weegt dan het privacybelang van uw werknemers. Er zitten natuurlijk wel enkele voorwaarden aan vast. Het cameratoezicht moet bijvoorbeeld:

 • echt noodzakelijk zijn
 • er moet sprake zijn van gerechtvaardigd belang
 • er zit een limiet aan het bewaren van de beelden

Wilt u hier meer informatie over of wilt u meer weten over het verborgen camera onderzoek? Dan kunt u terecht bij Recherchebureau IJmond!

Contact opnemen met Recherchebureau IJmond

Wilt u contact met ons opnemen voor een verborgen camera onderzoek? Wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u ons altijd bellen op nummer 0251-820013 of mailen naar info@rbijmond.nl. Onze medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u te helpen. Wij reageren dan ook altijd binnen 24 uur op uw e-mail. Mocht u geen reactie terug zien, dan kan het zijn dat onze mail in uw ongewenste inbox is binnengekomen. Het is handig om dit goed in de gaten te houden.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.