Toedrachtsonderzoek

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Toedrachtsonderzoek bij incident(en) door Recherchebureau IJmond

Wanneer kunt u een toedrachtsonderzoek doen? U kunt een toedrachtsonderzoek laten uitvoeren wanneer er een incident heeft plaatsgevonden, maar u niet precies weet wat er gebeurd is. U kunt hiermee de feiten en omstandigheden rondom het incident helder krijgen. Hiermee kunnen onregelmatigheden in de toekomst voorkomen worden. Een andere reden om een toedrachtsonderzoek te laten uitvoeren is om mogelijke aansprakelijkheid en bijbehorende schadeclaims te kunnen voorkomen. Recherchebureau IJmond onderzoekt het hele verloop van het betreffende incident. Dus vanaf het moment het incident zich voordeed tot en met het incident zelf. Hiermee hopen wij u opheldering te geven, zodat onregelmatigheden binnen uw bedrijf niet meer zullen plaatsvinden. Lees hieronder meer over Toedrachtsonderzoek door Recherchebureau IJmond.

Voorbeelden van onregelmatigheden of incidenten

In veel situaties is een incident heel duidelijk te herkennen, denk maar aan fraude of diefstal. Er zijn echter situaties waarin er onregelmatigheden voorkomen waar u niet direct uw vinger op kunt leggen. Hieronder vallen bijvoorbeeld regelmatige fouten bij de levering van diensten of onverklaarbare schade aan uw bedrijfseigendommen. Om te voorkomen dat dit op lange termijn ernstige schade kan hebben, is een toedrachtsonderzoek een goede oplossing. U kunt preventief medewerkers die gevoelig zijn voor misbruik en onrechtmatig gebruik opsporen en mogelijk aanpakken.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Waarom Recherchebureau IJmond?

Recherchebureau IJmond is een recherchebureau met vakkundige en ervaren rechercheurs. Wij delen een netwerk van recherchebureaus door heel Nederland. Wij beschikken over het POB-nummer 1179, wat ons een officieel erkend recherchebureau maakt. Onze werkwijze is om op een professionele en discrete manier de waarheid aan u te tonen. Hierbij werken wij altijd volgens de wet.

Wat doen onze rechercheurs bij een toedrachtsonderzoek?

Bij een toedrachtsonderzoek reconstrueren onze rechercheurs hoe het incident ontstaan is. Wij zijn erop gericht om tijdig zwakke schakels binnen uw onderneming te herkennen. Hier kunnen verschillende technieken voor worden gebruikt:

 • Analyseren camerabeelden
 • Gesprekken met medewerkers en derden
 • Bekijken locatie

Alle relevante informatie en protocollen worden beoordeeld om u een goed beeld te geven van de situatie. Wij onderzoeken en analyseren uw personeel of bedrijfsprocessen op mogelijke risicofactoren. Ook de beveiliging van uw apparatuur en communicatiemiddelen worden door ons meegenomen in het onderzoek. Onze bevindingen verwerken wij voor u in een rapport.

Contact opnemen voor een toedrachtsonderzoek

Wilt u een toedrachtsonderzoek laten doen of hier meer informatie over? Bel dan naar 0251-820013 of mail naar info@rbijmond.nl. Onze rechercheurs staan dag en nacht voor u klaar!

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.