Schending concurrentiebeding onderzoek

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Waarom concurrentiebeding?

In veel contracten wordt concurrentiebeding opgenomen. Maar waarom precies? Wanneer uw medewerker overstapt naar een concurrent of uw medewerker besluit voor zichzelf te beginnen, dan kan dat uw bedrijf omzet gaan kosten. Daarbij kunnen zij ook nog uw zakenrelaties benaderen, waarbij het risico bestaat dat zij deze van u overnemen. Om deze redenen is het belangrijk om een concurrentiebeding, en mogelijk een relatiebeding, in de arbeidsovereenkomsten op te nemen. Wordt dit niet nageleefd? Dan kunt u bij Recherchebureau IJmond terecht voor een schending concurrentiebeding onderzoek.

Wat gebeurt er bij schending concurrentiebeding?

Wanneer u concurrentiebeding in de arbeidsovereenkomst opstelt, moet uw medewerker zich hieraan houden. Dit geldt ook wanneer de medewerker uw bedrijf verlaat. Wanneer uw medewerker zich daar niet aan houdt, en tegen de arbeidsovereenkomst ingaat, kunt u hier stappen tegen ondernemen. Wij van Recherchebureau IJmond staan u hier graag in bij door het doen van een schending concurrentiebeding onderzoek.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Schending concurrentiebeding onderzoek door Recherchebureau IJmond

Wanneer u kunt bewijzen dat uw (ex-)medewerker in overtreding is van schending concurrentiebeding, kunt u hier actie tegen ondernemen. Het kan alleen wel lastig zijn om hiervoor bewijs te verzamelen. Daarom kunt u het beste Recherchebureau IJmond inhuren voor een schending concurrentiebeding onderzoek. U vraagt, wij geven u de antwoorden.

Onze werkwijze

Wij zullen op discrete en professionele wijze de waarheid ontdekken. Zo ontvangt u het bewijsmateriaal dat u nodig heeft. WIj adviseren u daarbij welke (juridische) maatregelen u kunt nemen tegen uw (ex-)medewerker of tegen het concurrerende bedrijf. Concentreren ons op het:

 • Signaleren
 • Controleren
 • Analyseren
 • Rechercheren
 • Rapporteren

Dit doen wij geheel volgens de wettelijke bepalingen en de privacycode. Wij zijn een erkend recherchebureau door het Ministerie van Justitie en hebben als POB-nummer het nummer 1179.

Ik wil een schending concurrentiebeding onderzoek laten uitvoeren, wat nu?

Als u een schending concurrentiebeding onderzoek wilt laten uitvoeren door Recherchebureau IJmond, kunt u 24/7 contact met ons opnemen. Wij werken vanuit Noord-Holland, maar dankzij ons grote netwerk aan landelijke recherchebureaus, zijn wij werkzaam in het hele land. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 0251-820013. U kunt ons ook per mail bereiken door een mail te sturen naar info@rbijmond.nl. Hierbij kunt u het beste uw telefoonnummer in de mail vermelden, zodat wij wanneer mogelijk contact met u kunnen opnemen. In het geval van e-mail raden wij aan dat u uw spamfolder goed in de gaten houdt. Wij laten altijd binnen 24 uur wat van ons horen.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.