Preventief cameratoezicht

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Preventief cameratoezicht toepassen in uw bedrijf

U kunt ervoor kiezen om preventief cameratoezicht toe te passen binnen uw bedrijf. Dit kan u beschermen tegen eventuele schade of problemen die uw medewerkers of klanten kunnen veroorzaken. Wij van Recherchebureau IJmond helpen u hier graag in verder. Wij geven u advies over de mogelijkheden qua preventief cameratoezicht binnen uw bedrijf. Op deze manier blijft er een veilige en gemoedelijke werksfeer bestaan voor zowel u als uw medewerkers.

Situaties waarin preventief cameratoezicht van pas komt

Geen enkel bedrijf zit te wachten op misstanden binnen de organisatie. Denk hierbij aan:

 • Diefstal
 • Vandalisme
 • Verduistering

Er zijn nog veel meer onaangename situaties mogelijk. Door preventief cameratoezicht toe te passen, kunt u dit voorkomen.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Wettelijke verplichtingen

U mag volgens de wet camera’s plaatsen voor preventief cameratoezicht. Er zitten alleen wel enkele juridische restricties aan. Zo moeten werknemers en eventuele klanten hiervan op de hoogte worden gesteld en mag u de beelden maar voor beperkte tijd bewaren. Er moet namelijk rekening gehouden worden met de privacywet. Onze medewerkers van Recherchebureau IJmond werken dan ook geheel volgens deze privacywet. Als u hier meer informatie over wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze rechercheurs vertellen u graag meer over de wettelijke verplichtingen achter preventief cameratoezicht.

Waar staan wij voor?

Recherchebureau IJmond streeft er altijd naar om de waarheid te laten zien. Dit willen wij ook realiseren met preventieve camerabewaking. U kunt uw medewerkers en klanten in de gaten houden zodat mogelijke problemen voorkomen kunnen worden of vroegtijdig kunnen worden opgelost. Discretie en professionaliteit zijn voor onze rechercheurs belangrijke uitgangspunten. Wij werken in overleg met u en op verzoek van u. Samen komen we tot de juiste aanpak voor u en uw bedrijf. Ons recherchebureau heeft POB-nummer 1179, waarmee wij officieel erkend zijn door het Ministerie van Justitie. Wij zijn in heel Nederland actief door de intensieve contacten die wij hebben met ons landelijke netwerk van recherchebureaus. Daarnaast zijn onze rechercheurs 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Wij staan dus altijd voor u klaar!

Preventief cameratoezicht plaatsen met behulp van Recherchebureau IJmond

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen om preventief cameratoezicht te plaatsen. Voor telefonisch contact belt u ons op 0251-820013. U neemt per e-mail contact met ons op via info@rbijmond.nl. U kunt altijd binnen 24 uur een antwoord van ons verwachten.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.