Pre-employment screening

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Screening personeel

Wilt u een screening van uw (toekomstige) personeel toepassen? Recherchebureau IJmond helpt u hier graag mee. Door uw sollicitanten of huidige werknemers te onderzoeken, kunnen wij u helpen om mogelijke misstanden in de toekomst te voorkomen. Onderstaand leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van screening van personeel.

Waarom pre-employment onderzoek nodig kan zijn

Een achtergrondonderzoek van personeel kan u als werkgever veel waardevolle informatie opleveren. U wilt als werkgever dat u integere werknemers in dienst heeft. Betrouwbaarheid is daarbij erg belangrijk. Dit kunt u echter niet altijd aan de buitenkant aflezen. Iemand kan zich heel betrouwbaar voordoen, terwijl die persoon eigenlijk helemaal niet te vertrouwen is. U moet dus maar uitgaan van de oprechtheid van uw (toekomstige) werknemer. Voor de zekerheid kunt u toch het beste een pre-employment onderzoek doen. Het bespaart u een hoop geld, tijd en problemen wanneer u vooraf een achtergrondonderzoek laat doen. U kunt zo onnodige risico’s meteen uitsluiten. Wanneer iemand een verleden heeft als fraudeur, kunt u de persoon beter niet aannemen als bijvoorbeeld winkelmedewerker. De kans dat de persoon opnieuw de fout ingaat is namelijk aanwezig.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Wanneer kan u screening van personeel toepassen?

U kunt een pre-employment onderzoek laten doen wanneer u nieuwe werknemers wilt aannemen. Zo kunt u controleren of de kandidaat echt zo integer is als hij of zij zich voordoet. Op deze manier heeft u meer zekerheid dat uw personeel u geen problemen op gaat leveren. Een pre-employment onderzoek is een investering voor de lange termijn. U kunt ook een achtergrondonderzoek toepassen op het personeel dat u al in dienst heeft. U kunt een screening van uw personeel dan doen om eventuele misstanden of onregelmatigheden te onderzoeken. Op deze manier kunt u eenvoudig achterhalen wie van uw werknemers mogelijk diefstal heeft gepleegd. Wij geven u de informatie en bewijzen, zodat u hier zelf verdere stappen in kunt zetten.

Recherchebureau IJmond voor uw pre-employment onderzoek

Onze rechercheurs staan 24 uur en 7 dagen per week klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook wanneer u een achtergrondonderzoek wilt laten doen. Onze medewerkers zijn erg vakkundig en gespecialiseerd in screening van personeel. Op professionele en discrete wijze zorgen wij ervoor dat we de waarheid achterhalen. Hierbij passen wij het observeren, het signaleren, het controleren, het analyseren, het rechercheren en het rapporteren toe op uw probleem. Wij bieden u de beste aanpak om het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Wij werken op uw verzoek en overleggen samen met u over de mogelijkheden. Door een veilige werksfeer te creëren, zult u niet alleen betere bedrijfsresultaten behalen, maar wordt ook het werkplezier van u en uw collega’s verhoogd.

De methodes van Recherchebureau IJmond

Wij hebben verschillende methodes voor onze onderzoeken. Wij kunnen onderzoek doen door middel van camerabeelden, afluisterapparatuur of gesprekken met betrokken personen. Daarnaast kunnen wij ons bij het screenen van uw personeel richten op openbare bronnen. Hierbij kunt u denken aan sociale media, maar ook gegevens als diploma’s of identiteitsgegevens worden door ons nagekeken. Wij verdiepen ons volledig in uw huidige werknemers, of toekomstige werknemers, om ervoor te zorgen dat u de juiste personen aanstelt. Hierbij is het van belang om de mogelijke risico’s behorende bij een functie op een rij te zetten. Een systeembeheerder bijvoorbeeld, heeft toegang tot heel veel vertrouwelijke informatie van uw bedrijf. Het is dus noodzakelijk dat hier een integere werknemer voor is. Een uitgebreidere screening kan dan van pas komen.

Meer over Recherchebureau IJmond

 • U kunt Recherchebureau IJmond vinden in Noord-Holland, maar wij zijn in het gehele land actief. Dit komt door de goede contacten die wij hebben onderhouden met het landelijke netwerk aan recherchebureaus waarover wij beschikken.
 • Wij werken altijd binnen de bestaande wetgeving, dus ook volgens de privacywetgeving.
 • Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie met POB-nummer 1179.
 • Wij zijn er als Recherchebureau op gefocust om de waarheid boven water te halen.
 • Er wordt gestreefd naar het creëren van een veilige en ontspannen omgeving voor u en uw werknemers.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Neem contact op met Recherchebureau IJmond

Denkt u dat een screening van personeel voor u wel handig kan zijn? Of wilt u een achtergrondonderzoek laten doen op uw sollicitanten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via de telefoon of door middel van e-mail. Wanneer u telefonisch contact wilt opnemen, kunt u bellen naar 0251-820013. Wilt u toch liever contact opnemen via de mail? Dan kunt u mailen naar info@rbijmond.nl. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Het kan voorkomen dat u onze reactie in uw ongewenste e-mail terugvindt. Het is handig om deze in de gaten te houden om het contact zo goed mogelijk te laten verlopen. U kunt ons iedere dag bereiken, want onze medewerkers zijn 24/7 beschikbaar.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.