Plan van aanpak ziekteverzuim

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Recherchebureau IJmond voor een plan van aanpak tegen ziekteverzuim

Heeft u vermoedens van ziekteverzuim binnen uw bedrijf? Recherchebureau IJmond komt met een plan van aanpak tegen ziekteverzuim om u hiervan af te helpen. U heeft natuurlijk liever niet met ziekteverzuim te maken, maar de realiteit is helaas nog wel eens anders. U bent verantwoordelijk voor uw werknemers dankzij de Wet Poortwachter. Wanneer uw werknemer ziek is, wordt u als bedrijf geacht samen met uw zieke medewerker aan een oplossing te werken. Hierbij is reïntegratie het doel.

Wanneer is er sprake van ziekteverzuim?

Het kan helaas zijn dat uw werknemer niet helemaal eerlijk tegen u is. Een werknemer kan zich langdurig ziek melden en in de ziektewet terecht komen, maar er kunnen ook werknemers zijn die zich regelmatig ziek melden voor een korte tijd. U gaat uit van de integriteit van de werknemer zelf, maar wat als dit niet het geval is? Wanneer u vermoedt dat uw zieke werknemer bijverdient tijdens de ziektewet of activiteiten uitvoert die niet passen bij het ziektebeeld, kunt u Recherchebureau IJmond inschakelen om nader onderzoek voor u te doen. Wij komen met een plan van aanpak tegen ziekteverzuim om u de kennis te geven waar u naar op zoek bent.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer weten over wat wij als Recherchebureau IJmond voor u kunnen betekenen wat betreft een plan van aanpak tegen ziekteverzuim? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze werknemers staan u graag bij en zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Onze aanpak tegen ziekteverzuim

Bij onze werkwijze staan de volgende drie principes centraal:

 • discretie
 • professionaliteit
 • waarborging van de privacy

Wij stellen een plan van aanpak tegen ziekteverzuim voor u op om ervoor te zorgen dat het vinden van een oplossing met uw werknemer zonder moeite verloopt en er zich verder geen conflicten voordoen. Door een onderzoek te doen naar het ziekteverzuim van uw werknemer kunnen wij eventuele twijfel bij u wegnemen of juist uw vermoedens bevestigen. Wij zullen de resultaten van ons onderzoek in een rapport vastleggen voor u. U kunt vervolgens uiteraard zelf bepalen welke vervolgstappen u wilt zetten. Ons doel is de waarheid voor u achterhalen zodat u geen problemen meer heeft binnen uw bedrijf.

Contactgegevens

Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. U belt ons op 0251-820013. U kunt ons ook mailen op info@rbijmond.nl. U kunt binnen 24 uur een antwoord van ons verwachten. Let op! Soms komen onze antwoorden in uw spam terecht. Zorg ervoor dat u deze goed in de gaten houdt.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.