Particulier

  • Lid van branche vereniging BPOB
  • Laag drempelig
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • 12 jaar actief
  • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Particulier

Recherchebureau IJmond werkt ook voor particulieren. Wij bieden ondersteuning op maat voor iedereen die een vorm van discreet onderzoek nodig heeft.

Voor de particuliere sector werken wij samen met goed opgeleide privédetectives. Het hoofddoel van onze detectives is het signaleren, controleren, analyseren, rechercheren en rapporteren van uw vraag. Voorbeelden hiervan zijn: relatieproblemen, stalking, alimentatie en illegale onderhuur. Maar bijvoorbeeld ook, wanneer u vermoedt dat uw kind in aanraking komt met drugs of een loverboy.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Relatieproblemen

Wanneer u signalen opvangt die u ernstig aan de oprechtheid van uw partner doen twijfelen, kunt u overwegen een privé detective in te schakelen.

Meer informatie.

Alimentatie

Vermoedt u dat uw ex-partner niet oprecht is over de financiële situatie voor de berekening van alimentatie? Dan kunnen wij  helpen om hier duidelijkheid over te verkrijgen.

Meer informatie.

Onderhuur

Wanneer u vermoedens heeft dat uw huurder onrechtmatig gebruik maakt van uw woning, dan staat Recherchebureau IJmond u graag terzijde.

Meer informatie.

Contact

Minder ernstige vraagstellingen zijn er natuurlijk ook. Wanneer u voor langere tijd niet in uw woning aanwezig bent, kunt u Recherchebureau IJmond inschakelen om uw eigendom te observeren. De privédetective werkt uitsluitend binnen de wet bescherming persoonsgegevens waaronder de privacy code valt.

Wilt u weten wat een privédetective voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

    Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
    Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.