Over ons

  • Lid van branche vereniging BPOB
  • Laag drempelig
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • 12 jaar actief
  • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Over ons

Recherchebureau IJmond is een zelfstandig recherchebureau, opgericht in 2007. Wij richten ons op particulieren en op het bedrijfsleven en zijn gevestigd in Noord-Holland. Omdat we een groot landelijk netwerk hebben van gerenommeerde recherchebureaus, kunnen wij u echter in heel Nederland van dienst zijn

Wanneer u ons een opdracht geeft stellen wij ons ten doel gegevens te verkrijgen en te analyseren, zodat wij de waarheid kunnen achterhalen. Dit alles binnen de kaders van de huidige wetgeving.

De gegevens van onze cliënten worden uiterst vertrouwelijk behandeld. Onze detectives en rechercheurs werken altijd volgens de wettelijke bepalingen en conform de privacy code. Alle opdrachten worden discreet en professioneel uitgevoerd.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Contact

 U kunt bij Recherchebureau IJmond terecht voor uiteenlopende opdrachten: van privé tot zakelijk, van stalking tot overspel, van fraude tot ziekteverzuim. Onze vakkundige en goed opgeleide medewerkers helpen u bij het achterhalen van de waarheid.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een particulier recherchebureau? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de contactpagina of onderstaande formulier.

Recherchebureau IJmond is erkend als particulier recherchebureau door het Ministerie van Justitie onder POB-nummer 1179.

Contact opnemen

    Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
    Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.