Opsporing in open internet bronnen

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Opsporing in open bronnen

Heeft u of uw bedrijf te maken met een misdaad en wilt u de dader zo snel mogelijk opsporen? Dan kan het internet daarbij een handige tool zijn. Zo kan er bijvoorbeeld een opsporing in open internet bronnen gedaan worden om de persoon in kwestie te vinden. Wilt u een gegevens opsporing in open internet bronnen laten doen? Recherchebureau IJmond doet dit graag voor u. Wij vergaren de informatie waar u naar op zoek bent. Een opsporing in open bronnen wordt voor diverse doeleinden ingezet. Denk hierbij aan de opsporing van daders van strafbare feiten of van vermiste personen. Ook in andere strafrechtelijke situaties wordt de opsporing in open internet bronnen steeds vaker toegepast.

Wat is opsporing van open internet bronnen?

De opsporing van open bronnen betreft informatie die verkregen via legale, publiekelijk toegankelijke en openbare bronnen. Het internet valt hieronder. Enkele voorbeelden van deze (online) bronnen zijn:

 • Nieuwssites
 • Sociale media
 • Zoekmachines
 • Foto’s, video of audio
 • Het ‘darkweb’

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Wat kunt u met de opsporing van open bronnen?

De rechercheurs van Recherchebureau IJmond beschikken over de juiste kennis en analytische vaardigheden om de juiste informatie en digitale sporen te vinden. Vervolgens herleiden wij deze informatie naar het onderzochte bedrijf of naar de onderzochte persoon. Daarbij brengen wij connecties in kaart tussen personen of bedrijven. Dit verloopt snel, aangezien er gebruik gemaakt wordt van openbare bronnen en er dus geen speciale opsporingsmiddelen of -technieken nodig zijn.

Waarom Recherchebureau IJmond?

Recherchebureau IJmond werkt onder POB-nummer 1179 en is daarmee officieel erkend door het Ministerie van Justitie. Dankzij ons intensief onderhouden netwerk van collega-recherchebureaus staan wij door het hele land voor u klaar. Discretie en professionaliteit staan hoog in ons vaandel. Daarbij houden wij ons aan de privacywet. Wij zorgen ervoor dat u de waarheid te zien krijgt, zodat u niet langer met vragen blijft zitten.

Opsporing in open bronnen aanvragen? Neem contact op!

Wilt u contact met ons opnemen? Bel of mail ons dan gerust. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag te bereiken. Ons telefoonnummer is 0251-820013 en ons e-mailadres is info@rbijmond.nl. Wij streven er naar om per mail binnen 24 uur te reageren. Het kan zijn dat onze berichten in uw ongewenste inbox terecht komen. Dus mocht u binnen 24 uur niets van ons horen, neem dan daar ook even een kijkje. Kunt u ook daar geen reactie vinden? Neemt u dan nog even telefonisch contact met ons op.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.