Ongewenst gedrag op het werk

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Onderzoek naar ongewenst gedrag door Recherchebureau IJmond!

Wanneer doet u een onderzoek naar ongewenst gedrag op het werk? Een onderzoek naar ongewenst gedrag op het werk kan belangrijk zijn om uw bedrijfsresultaten te verhogen. Een veilige werksfeer is belangrijk voor werknemers om goed te kunnen presteren. Helaas komt ongewenst gedrag op het werk regelmatig voor. Door hier onderzoek naar te doen kunt u de risico’s van dergelijk gedrag vroegtijdig in kaart brengen. Dit kan een hoop ellende voorkomen. De rechercheurs van Recherchebureau IJmond helpen u hier graag verder mee. U leest er hieronder meer over.

Wat is ongewenst gedrag op het werk?

Ongewenst gedrag heeft geen eenduidige betekenis. Voor iedereen kan ongewenst gedrag anders zijn. Toch wilt u iedere vorm van ongewenst gedrag zien te voorkomen op uw werkvloer. Enkele voorbeelden van ongewenst gedrag op het werk kunnen zijn:

 • Discriminatie
 • Seksuele intimidatie
 • Pestgedrag

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Laat ongewenst gedrag op het werk onderzoeken

Onze rechercheurs werken altijd op verzoek van u en in overleg met u. U vraagt, wij leveren de antwoorden. Hierbij werken wij geheel volgens de wet en conform de privacyvoorwaarden. Onze werkwijze is professioneel en discreet. Wij zijn gefocust op het vastleggen van de waarheid, ongeacht wat uw opdracht voor ons ook is.

Veilige werkomgeving: basis voor de Arbeidsomstandighedenwet

Vaak is iemand zich er niet eens van bewust dat hij of zij ongewenst gedrag vertoont. En soms wordt dit gedrag zelfs als normaal beschouwd. Het is belangrijk om ongewenst gedrag op het werk ik kaart te brengen, zodat iedere werknemer zich veilig en fijn voelt. Wanneer er niets mee wordt gedaan, kan een werknemer fysieke of mentale klachten ontwikkelen. Dit is voor zowel het individu als het bedrijf niet wenselijk, aangezien de werknemer zijn of haar werkzaamheden niet langer naar goed functioneren kan uitvoeren. Een veilige werkomgeving wordt dan ook gezien als de basis van de Arbeidsomstandighedenwet.

Contact opnemen voor onderzoek naar ongewenst gedrag

Neem contact met ons op als u een onderzoek naar ongewenst gedrag op het werk wilt laten uitvoeren door de rechercheurs van Recherchebureau IJmond. Wij helpen u uw problemen op te lossen. Wij zijn te bereiken via ons e-mailadres info@rbijmond.nl of via ons telefoonnummer 0251-820013. Ons POB-nummer is 1179, waarmee wij een officiële erkenning hebben van het ministerie van Justitie.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.