Misbruik bedrijfs privilege onderzoek

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Misbruik bedrijfs privilege onderzoek door Recherchebureau IJmond

Wilt u een misbruik bedrijfs privilege onderzoek laten doen? Dat kan bij Recherchebureau IJmond. Wij helpen u graag bij het oplossen van misstanden binnen uw bedrijf! Lees snel verder hoe wij u kunnen helpen.

Ongewenst gedrag op de werkvloer

Als werkgever wilt u dat iedere werknemer binnen uw bedrijf optimaal functioneert en daarbij goed gedrag vertoont. Dit is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Het gedrag dat binnen een bedrijf de boventoon heeft, is onderdeel van een groter geheel van leidinggevenden, medewerkers, cultuur, normen en waarden die al binnen het bedrijf bestaan. Voorbeelden van mogelijk ongewenst gedrag op de werkvloer zijn

 • discriminatie
 • seksuele intimidatie
 • pestgedrag
 • racisme

Deze vormen van ongewenst gedrag kunnen een aanleiding zijn voor een misbruik van bedrijfs privilege onderzoek. Onze professionele bedrijfsrecherche van Recherchebureau IJmond zal op discrete wijze onderzoek doen naar de situatie binnen uw bedrijf. Deze wordt vervolgens in kaart gebracht zodat u hier passende vervolgstappen mee kunt zetten.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Risico’s van het uitstellen van een misbruik bedrijfs privilege onderzoek

Het is belangrijk dat u vroegtijdig een misbruik bedrijfs privilege onderzoek laat doen. Vaak is men zich niet bewust van het voorkomen van ongewenst gedrag, of ervaren we dit al als normaal. Voor een werknemer die de dupe is van het ongewenste gedrag, kunnen er fysieke en mentale klachten ontstaan. Vaak leidt de gehele werkomgeving onder deze onprettige sfeer. Dit heeft ook een negatieve impact op de bedrijfsresultaten. Voor uw personeel en voor uzelf is het dus belangrijk om dit probleem vroegtijdig op te sporen en mogelijke risico’s uit te kunnen sluiten.

Recherchebureau IJmond voor uw misbruik bedrijfs privilege onderzoek

Wij beschikken over een goed opgeleide bedrijfsrecherche die er alles aan doet om de waarheid voor u te onderzoeken. Wij werken uitsluitend binnen de wetgeving van de Nederlandse rechtsstaat, dus ook conform de privacy code. Er zijn verschillende onderzoeksmethoden toe te passen waarmee wij antwoorden op uw vragen kunnen genereren. Wij kunnen gebruik maken van afluisterapparatuur, camera’s of observatie door gesprekken te voeren met uw werknemers.

Maak een afspraak voor een misbruik bedrijfs privilege onderzoek

Om een afspraak te maken voor een misbruik bedrijfs privilege onderzoek, kunt u ons telefonisch bereiken op 0251-820013 of per mail via info@rbijmond.nl. Let er per mail op dat onze reacties in uw ongewenste e-mail kunnen belanden. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Recherchebureau IJmond beschikt over de officiële erkenning van een recherchebureau door het Ministerie van Justitie onder POB-nummer 1179. Recherchebureau IJmond is in Noord-Holland gevestigd, maar wij bieden onze diensten in heel Nederland aan dankzij ons grote netwerk aan recherchebureaus. Wij bieden u de allerbeste service en staan daarom 24 uur per dag voor u klaar!

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.