GPS volgsysteem onder voorwaarden

  • Lid van branche vereniging BPOB
  • Laag drempelig
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • 12 jaar actief
  • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Een GPS volgsysteem voor uw bedrijfseigendommen

Wat kunt u met een GPS volgsysteem? Een GPS volgsysteem kan uw eigendommen in de gaten houden. Als werkgever heeft u natuurlijk het volste vertrouwen in uw werknemers, maar toch kan er zo nu en dan nog wel eens iets mis gaan. Om het zeker voor het onzekere te nemen kunt u uw eigendommen dan laten volgen door een GPS volgsysteem. Onze bedrijfsrechercheurs van Recherchebureau IJmond bewaken dan 24 uur per dag over uw materieel, terwijl u zonder zorgen uw werk kan doen. Een GPS volgsysteem moet natuurlijk wel onder strikte voorwaarden worden geplaatst. Meer weten? Lees verder of neem contact op met Recherchebureau IJmond over GPS volgsysteem en welke voorwaarden hieraan zijn verbonden.

GPS volgsysteem onder strikte voorwaarden

U kunt niet zomaar een GPS volgsysteem op uw materieel laten installeren. U moet hierbij rekening houden met verschillende voorwaarden. Deze voorwaarden hebben voornamelijk te maken met de privacy van uw personeel. Wanneer u gebruik wilt maken van een GPS volgsysteem moet u voldoen aan de eisen uit de privacywetgeving, wat betreft de voorwaarden voor de controle van uw personeel. U moet kunnen beargumenteren waarom het noodzakelijk is dat u uw werknemers monitort. Daarnaast moet u kunnen aantonen waarom dit bedrijfsbelang zwaarder weegt dan het privacybelang van uw werknemers. Het verschilt per sector wat u mag en wat niet. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bij onze rechercheurs van Recherchebureau IJmond terecht.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Verzeker de veiligheid van uw eigendommen

Naast dat wij 24 uur per dag over uw eigendommen waken, kunt u ook 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij observeren en controleren uw eigendommen zo vaak en zo lang u wenst. Dit doen wij op professionele en discrete wijze, zodat u zich bezig kunt houden met het succesvol functioneren van uw bedrijf.

Hoe werkt een GPS volgsysteem

Waar kunt u aandenken bij het toepassen van een GPS volgsysteem? U kunt dit bijvoorbeeld activeren op uw voertuigen of machines, waar verschillende werknemers mee werken. Hiermee kunt u uw kostbare eigendommen in de gaten houden. De allernieuwste GPS-systemen van Recherchebureau IJmond zorgen ervoor dat u uw eigendommen preventief kunt observeren. Ook is het mogelijk om uw eigendommen te controleren. Het kan zijn dat u het vermoeden heeft dat een werknemer misbruik maakt van uw materiaal. Onze bedrijfsrechercheur houdt dit dan in de gaten en zorgt dat u antwoorden krijgt op uw vragen.

Neem contact op met Recherchebureau IJmond

Om meer te weten te komen over ons GPS volgsysteem, kunt u mailen naar info@rbijmond.nl of ons bellen op 0251-820013. Onze bedrijfsrechercheurs helpen u graag verder. Wij zijn officieel erkend als recherchebureau onder het POB-nummer 1179.

Contact opnemen

    Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
    Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.