Detectivebureau

  • Lid van branche vereniging BPOB
  • Laag drempelig
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • 12 jaar actief
  • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Het inhuren van een recherchebureau?

Wilt u een recherchebureau inhuren? Wij van Recherchebureau IJmond helpen u graag. Wat uw opdracht ook is, wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u wilt: de waarheid.

Wat doet een recherchebureau?

Een recherchebureau, of detectivebureau, werkt in opdracht voor een klant om eventuele misstanden te onderzoeken en te achterhalen. Het draait om het helpen van cliënten bij het vinden van de waarheid en het samenstellen van een rapport met bewijsmateriaal. Deze opdrachten kunnen vanuit particulieren komen, maar ook vanuit organisaties of bedrijven. Wanneer de opdracht vanuit een particulier komt, kan een privédetective worden ingehuurd. Komt de opdracht vanuit een bedrijf of organisatie? Dan wordt er een bedrijfsrecherche of bedrijfs detective ingezet.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Wanneer huurt u als particulier een recherchebureau in?

U kunt voor allerlei verschillende zaken een recherchebureau inschakelen. Vaak wordt een recherchebureau ingehuurd wanneer er problemen spelen die u zelf niet op kunt lossen. Ook niet met het inschakelen van hulp van naasten. Renden om als particulier een recherchebureau in te huren zijn vaak:

Wanneer huurt u als bedrijf een recherchebureau in?

Mocht u als bedrijf een recherchebureau willen inzetten om mogelijke misstanden op de werkvloer tegen te gaan, dan kunnen mogelijke redenen zijn:

Een detectivebureau is in staat om u de antwoorden te geven op de vragen die u heeft. Er zijn nog veel meer mogelijke motieven om een detectivebureau in te huren. Als u hier meer over wilt weten, kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers van Recherchebureau IJmond. Wij geven u graag aanvullende informatie en kunnen samen met u kijken wat ons detectivebureau voor u kan betekenen.

Het verschil met een politiebureau

Als detectivebureau heeft Recherchebureau IJmond een breder werkveld dan de politie. Waar politiebureaus soms de capaciteit of aanknopingspunten niet hebben om zaken op te pakken, kan een detectivebureau dit overnemen of ondersteunen. Vaak speelt tijdsdruk hierbij een grote rol. De politie heeft simpelweg niet de tijd om alle zaken op te pakken, ook al is een zaak voor u van groot belang. Een recherchebureau kan dan de oplossing bieden. Terwijl de politie zich voornamelijk met strafrechtelijke feiten bezighoudt, gaan recherchebureaus er dieper op in. Een voorbeeld hiervan is schending van concurrentiebeding, waarbij u geen aangifte kunt doen bij de politie. Een recherchebureau kan hier wel onderzoek naar doen en bewijsmaterialen verzamelen voor u als u erover denkt om een rechtszaak te beginnen.

De aanpak van Recherchebureau IJmond

Onze rechercheurs van Recherchebureau IJmond hebben kennis van verschillende onderzoeksmethoden die kunnen worden toegepast om het gewenste resultaat te behalen. Met behulp van afluisterapparatuur, gesprekken met betrokkenen, trackers en camera’s kunnen wij uw probleem analyseren en in kaart brengen. Wij doen alles op uw verzoek en overleggen met u wat de beste aanpak is om uw probleem op te kunnen lossen. Wij bieden de beste service zodat zowel particuliere misstanden als misstanden binnen uw bedrijf niet onbestraft blijven.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Meer over Recherchebureau IJmond

Ons recherchebureau, of detectivebureau, is een zelfstandig recherchebureau dat is opgericht in 2007. Wij zijn gevestigd in Noord-Holland en hebben daarbij een groot landelijk netwerk van recherchebureaus waar wij nauw contact mee hebben. Wij kunnen u daardoor van dienst zijn in heel Nederland. Wij beschikken over vakkundige en goed opgeleide medewerkers die opdrachten professioneel en discreet uitvoeren. Het is ons doel om voor u de waarheid te achterhalen en deze vast te leggen. Wij stemmen onze diensten geheel af op uw wensen. Onze rechercheurs en detectives werken altijd met de privacy code en binnen de kaders van de wetgeving. Er is sprake van een uiterst vertrouwelijke behandeling van de gegevens van onze cliënten. Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en beschikken over het POB-nummer 1179.

Contact

Wilt u contact opnemen? Heeft u een probleem waarvoor een detectivebureau ingeschakeld kan worden? Of heeft u andere vragen? Mail ons dan gerust. Ons e-mailadres is info@rbijmond.nl. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een reactie van ons ontvangt. Houd hierbij uw ongewenste e-mail ook in de gaten, want e-mails belanden nog wel eens in de verkeerde map. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen. Wij zijn te bereiken op het nummer 0251-820013. Ook voor een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en kosten van onze diensten, voor een zo goed mogelijk resultaat. Vervolgens kunnen wij u hiervan een offerte opsturen. Onze medewerkers van recherchebureau IJmond staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!

Contact opnemen

    Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
    Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.