Bedrijfsrecherche inhuren

  • Lid van branche vereniging BPOB
  • Laag drempelig
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • 12 jaar actief
  • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Waarom zou ik een bedrijfs detective of bedrijfsrecherche inhuren?

Bent u op zoek naar een bedrijfsrecherche? Een Bedrijfsrecherche inhuren komt steeds vaker voor. Het inhuren van een Bedrijfsrecherche is een goede manier wanneer u het idee heeft dat er onaangenaamheden op de werkvloer afspelen. U kunt onze bedrijfsrecherche van Recherchebureau IJmond inschakelen om uw problemen op te lossen. U leest er hieronder meer over.

Wat doet een bedrijfsrecherche?

Hebt u het idee dat er problemen zijn binnen uw bedrijf? U wilt zulke onaangename zaken binnen uw bedrijf natuurlijk het liefst vermijden. Het kan u veel tijd, geld en energie kosten. Vaak gaat het ook om zaken waar u zich als werkgever niet mee bezig wilt houden. U wilt wat het beste is voor uw bedrijf. Een bedrijfsrechercheur inhuren helpt u dan om achter de waarheid te komen. Dit onderzoek verloopt volledig discreet. Dit is de oplossing om zo snel mogelijk van uw probleem af te komen. Informeer dus vroegtijdig naar de mogelijkheden. Onze bedrijfsrecherche van Recherchebureau IJmond staat u hierin bij. Wij leveren u de beste service zodat de misstanden binnen uw bedrijf niet onopgelost blijven.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Situaties waarbij een bedrijfsrecherche nodig kan zijn

Bij Recherchebureau IJmond kunt u een bedrijfsrechercheur voor verschillende zaken inhuren. Het gaat vaak om problemen op de werkvloer die u zelf niet kunt oplossen. Zaken waaraan u kunt denken bij het inhuren van een bedrijfsrechercheur zijn:

U kunt Recherchebureau Ijmond ook consulteren voor pre-employment screening of voor het doen van een achtergrond onderzoek naar uw aankomende zakenpartners om meer te weten te komen over hun integriteit en betrouwbaarheid.

Informeer naar de mogelijkheden van een bedrijfsrecherche

Speelt er een andere situatie binnen uw bedrijf waar u onderzoek naar wilt laten doen? Er zijn nog veel meer mogelijke zaken waarbij een bedrijfs detective u verder mee kan helpen. Als u twijfelt of bedrijfsrecherche voor u een goede oplossing is, kunt u altijd contact met ons opnemen om dit te bespreken. Onze professionals van Recherchebureau IJmond staan voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze bedrijfsrechercheurs beschikken over een uitgebreide hoeveelheid aan kennis over wettelijke bepalingen waar een rechercheonderzoek binnen plaats moet vinden.

Wat doet een bedrijfs detective?

U bent als werkgever verplicht om voor uw personeel een zo veilig mogelijke werksfeer creëren. Hierdoor behaalt u niet alleen de gewenste bedrijfsresultaten, maar verhoogt u ook het werkplezier. Wij kunnen u daarbij ondersteunen door een onderzoek in te stellen binnen het bedrijf. Eventuele problemen kunnen wij onderkennen en vastleggen. Hierdoor kunnen misstanden worden tegengegaan en in de toekomst worden voorkomen. Ons doel is de waarheid achterhalen en vastleggen. Daarbij vinden wij discretie en professionaliteit erg belangrijk.

De werkwijze van een bedrijfs detective van Recherchebureau IJmond

Wij werken op een manier waarbij het draait om signaleren, controleren, analyseren, rechercheren en rapporteren van de uitzonderlijke situaties die binnen uw bedrijf afspelen. Onze bedrijfsrecherche heeft de beste aanpak voor uw probleem om uw probleem op te kunnen lossen. Tijdens onderzoeken kunnen wij ons laten ondersteunen door technische hulpmiddelen. Eventueel houden wij Interviews met het personeel of derden die bij het onderzoek betrokken kunnen zijn.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Erkend recherchebureau

Wij zijn als Recherchebureau IJmond door het Ministerie van Justitie onder POB-nummer 1179 erkend. Hierdoor zijn wij bevoegd om onderzoeken in te stellen en wordt de kwaliteit die wij leveren gewaarborgd. Recherchebureau IJmond is opgericht in 2007 en is gevestigd in Noord-Holland. Daarbij beschikken wij over een groot landelijk netwerk van professionele recherchebureaus, waardoor wij onze diensten in heel Nederland aan kunnen bieden. Wanneer u bijvoorbeeld vermoedens hebt van schending concurrentiebeding door een medewerker, kunt u geen aangifte doen bij de politie. Recherchebureau Ijmond kan hier wel onderzoek naar doen. Het door ons verzamelde bewijs is uw ondersteuning in een eventuele rechtszaak.

Direct bedrijfs detective of bedrijfsrecherche inhuren?

Hebt u besloten om een bedrijfs detective of bedrijfsrecherche in te huren? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij van Recherchebureau IJmond staan 24/7 voor u klaar. U kunt bellen naar het nummer 0251-820013 of ons een mail sturen door te mailen naar info@rbijmond.nl. Het is handig als u in uw mail uw telefoonnummer vermeld. Dan kunnen wij u bellen om contact met u op te nemen. Het is bij mailen wel belangrijk dat u ook uw ongewenste e-mail in de gaten houdt. E-mails belanden soms wel eens in verkeerde map. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Contact opnemen

    Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
    Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.