Bedrijfsfraude onderzoek

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Wat kunt u doen tegen bedrijfsfraude?

Vermoedt u dat er bedrijfsfraude wordt gepleegd binnen uw bedrijf? Dan kunt u een bedrijfsfraude onderzoek laten doen. U heeft namelijk bewijs nodig voordat u zomaar iemand kunt beschuldigen of hogere maatregelen kunt treffen. Recherchebureau IJmond helpt u met het uitvoeren van een bedrijfsfraude onderzoek. U leest er hieronder meer over.

Wat is bedrijfsfraude?

Het woord fraude is een begrip waar meerdere misstanden onder vallen. Het omvat onder andere:

 • Het verduisteren van geld
 • Diefstal
 • Het niet naleven van een concurrentie- en geheimhoudingsbeding
 • Uitkeringsfraude
 • Et cetera.

Wanneer één (of meerdere) van deze acties binnen een onderneming of bedrijf worden gepleegd, is er sprake van bedrijfsfraude.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Hoe herkent u bedrijfsfraude?

Bedrijfsfraude wordt ook wel personeelsfraude of interne criminaliteit genoemd. Bedrijfsfraude kan schadelijk zijn voor uw bedrijf wat betreft uw imago, maar ook financieel. Wanneer het goed wordt uitgevoerd, is bedrijfsfraude ook lastig te herkennen. Houd goed de cijfers in de gaten, kloppen deze niet? Onderneem dan actie! Zijn de declaraties ineens ongekend hoog? Onderneem actie! Vertrouw op uw onderbuikgevoel en neem het zekere voor het onzekere.

Schakel de rechercheurs van Recherchebureau IJmond in!

Onze vakkundige medewerkers van Recherchebureau IJmond staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij signaleren het probleem. Vervolgens gaan wij dit controleren en analyseren, waarna we tot slot het probleem rechercheren en rapporteren. Zo bieden wij u professionele begeleiding in het opsporen van bedrijfsfraude binnen uw bedrijf en geven wij u advies voor het ondernemen van eventuele (juridische) acties. Onze bedrijfsrecherche zal infiltreren op de werkvloer en zal door middel van foto’s, video’s en het volgen van personen de situatie in kaart brengen. Ons bedrijfsfraude onderzoek verloopt dan ook uiterst discreet. Wij werken volgens de wet bescherming persoonsgegevens.

Recherchebureau IJmond voor uw bedrijfsfraude onderzoek

Wilt u meer weten over onze manier van bedrijfsfraude onderzoek? Neem dan contact met ons op! Recherchebureau IJmond is gevestigd in Noord-Holland, maar door de nauwe contacten die wij onderhouden met ons landelijk netwerk aan recherchebureaus zijn wij in het gehele land actief. Wij zijn door het Ministerie van Justitie erkend en hebben 1179 als POB-nummer. Als u contact met ons op wilt nemen, kunt u bellen naar 0251-820013 of mailen naar info@rbijmond.nl. Wij doen ons best om u de beste service te bieden en reageren binnen 24 uur! Het kan voorkomen dat deze mails in uw ongewenste inbox komen, zorg ervoor dat u deze ook in de gaten houdt.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.