Bedrijfsdiefstal onderzoek

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Bedrijfsdiefstal onderzoek door de experts van Recherchebureau IJmond

Een bedrijfsdiefstal onderzoek is belangrijk om te doen wanneer u vermoedens heeft van diefstal of verduistering. Hierbij kan het gaan om diefstal van goederen, maar ook om diefstal van geld. Het kan zijn dat uw kassa of uw administratie niet klopt. Dit wekt toch enige argwaan. Recherchebureau IJmond helpt u met het achterhalen van de waarheid.

Oplossen bedrijfsdiefstal

Bedrijfsdiefstal is vaak een moeilijke en gevoelige kwestie en komt vaker voor dan u denkt. U heeft vertrouwen in uw werknemers, maar toch kan dit vertrouwen worden geschaad. Wanneer u het idee heeft dat er misstanden plaatsvinden binnen uw bedrijf, wilt u deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk zien op te lossen. Ons rechercheteam van Recherchebureau IJmond kan u daarmee verder helpen. Wij beperken en voorkomen mogelijke misstanden in uw bedrijf. Op deze manier ontstaat er weer een veilige werksfeer voor u en uw collega’s.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Waar kunt u ons vinden?

Recherchebureau IJmond werkt vanuit Noord-Holland, maar wij zijn niet alleen in Noord-Holland actief. Wij hebben een landelijk netwerk aan recherchebureaus opgebouwd, waardoor wij u in heel Nederland van dienst kunnen zijn. Het ministerie van Justitie heeft ons officieel erkend en ons het POB-nummer 1179 toegedragen.

Wat doet Recherchebureau IJmond voor u?

Onze vakkundige rechercheurs zijn er volledig op gericht om de waarheid voor u in kaart te brengen. Dit doen wij op basis van vijf principes. Wij signaleren, controleren, analyseren rechercheren en rapporteren de diefstal binnen uw bedrijf. Hoe pakken wij dit aan?

 • Onze bedrijfsrecherche zal zich gaan infiltreren op de werkvloer, zodat de situatie voor u helder in kaart kan worden gebracht.
 • Hierbij worden goederen of personen gevolgd en kunnen er videobeelden of foto/s worden gemaakt.
 • De bevindingen die onze werknemers doen wat betreft de diefstal zullen in een rapport worden vastgelegd.

Dankzij ons bedrijfsdiefstal onderzoek wordt niet alleen de dader gevonden, maar zorgen wij er ook voor dat u het gestolen goed terug ontvangt. U bepaalt natuurlijk zelf welke vervolgstappen u onderneemt. Wij zullen ons bedrijfsdiefstal onderzoek geheel discreet en professioneel uitvoeren. Hierbij houden wij ons aan de wetgeving en privacyvoorwaarden.

Hoe kunt u ons bereiken?

Wilt u meer informatie over een bedrijfsdiefstal onderzoek door onze rechercheurs van Recherchebureau IJmond? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door een mail te sturen via info@rbijmond.nl. U kunt onze reactie binnen 24 uur verwachten. Heeft u niks ontvangen? Kijk dan even in uw ongewenste e-mail. Het kan gebeuren dat sommige e-mails daarin terecht komen. U kunt naast mailen ook altijd telefonisch contact opnemen. U kunt bellen naar 0251-820013.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.