Alimentatie onderzoek

 • Lid van branche vereniging BPOB
 • Laag drempelig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 12 jaar actief
 • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Alimentatie onderzoek door Recherchebureau IJmond

Wanneer doet u een alimentatie onderzoek? Helaas strandt één op de drie Nederlandse huwelijken voortijdig. Er vindt dan een scheiding plaats. Dit is vaak een beladen kwestie, wat veel conflicten met zich mee kan brengen. Met name financiële consequenties kunnen voor onenigheid zorgen. Eerder een regel dan een uitzondering zijn dan ook partneralimentatie en kinderalimentatie. De hoogte daarvan wordt gebaseerd op uw situatie tijdens de scheidingsprocedure. Wanneer de situatie van uw ex-partner verandert zonder dat u hiervan op de hoogte bent, kunt u een alimentatie onderzoek laten doen door Recherchebureau IJmond. U leest er hieronder meer over.

Verandering in situatie

Na verloop van tijd kan het zijn dat de situatie van uw ex-partner verandert. Het kan zo zijn dat

 • uw ex-partner een nieuw iemand heeft ontmoet en hiermee samenwoont
 • uw ex-partner opnieuw getrouwd is
 • uw ex-partner een nieuwe dienstbetrekking heeft

U verwacht dat uw ex-partner hier eerlijk over is, maar helaas is dat niet altijd het geval. U kunt dan Recherchebureau IJmond inschakelen voor een alimentatie onderzoek. Wij zullen meer duidelijkheid scheppen voor u over de stand van zaken wat betreft de situatie van uw ex-partner. Wanneer de situatie wel veranderd blijkt te zijn, kan uw advocaat een herzieningsverzoek voor de alimentatie indienen bij de rechtbank.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Waarom Recherchebureau IJmond?

Ons Recherchebureau is officieel erkend door het Ministerie van Justitie. Wij bestaan onder het POB-nummer 1179. Onze vakkundige rechercheurs zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar en 7 dagen per week. Wij zijn in heel het land actief dankzij ons nauwe netwerk van recherchebureaus. Wilt u een alimentatie onderzoek laten doen? Neem dan contact op!

Wat Recherchebureau IJmond voor u kan betekenen

Met een alimentatie onderzoek zorgen wij er op discrete en professionele wijze voor dat u achter de waarheid komt. Wij leveren u de bewijzen die u nodig heeft om uw vermoedens te bevestigen of te ontkrachten. Wij bieden de juiste aanpak om uw problemen op te lossen. Daarbij werken wij geheel op verzoek van en in overleg met u. Hierbij werken wij volgens de wet bescherming persoonsgegevens.

Contact opnemen met Recherchebureau IJmond

Om contact met ons op te nemen voor een alimentatie onderzoek kunt u ons bellen op 0251-820013 of mailen via info@rbijmond.nl. U ontvangt altijd binnen 24 uur een antwoord. Het is hierbij handig om uw spam inbox in de gaten te houden, aangezien onze e-mails hier nog wel eens in willen verdwijnen.

Contact opnemen

  Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
  Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.